Ivm kerstvakantie worden er geen pakketten gestuurd van 23 december t/m 2 januari.

Met de code Kerst2022 krijg je 20% korting op het gehele assortiment (bij besteding van min 25 euro).
Happy Shopping!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

085-065 6434 nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Kleur

Placeholder

Posters A3

Met een poster is het heel makkelijk om een kinderkamer wat kleur en sfeer te geven. Je kunt de poster uitzoeken op het thema van de kinderkamer, maar vaak gebeurt dat ook andersom; de poster wordt het thema van de kinderkamer. Of het dan over de kleuren gaat of de afbeelding zelf is van tevoren niet te zeggen. Een poster is in ieder geval een perfect en goed betaalbaar accessoire voor de kinderkamer. Bij CozyKidz hebben we de posters verdeeld in verschillende maten, dus kijk waar de poster komt te hangen, kies je maat en laat je inspireren.

Zo hebben we de categorie A3-posters. Eigenlijk een perfecte maat voor een poster. Een sprekende poster in A3-formaat kan ook genoeg impact hebben op een kinderkamer. Niet te groot, maar groot genoeg om een goede sfeer te creëren of een thema neer te zetten. Heb je net iets meer ruimte beschikbaar in de kamer? Combineer dan twee posters naast elkaar in dezelfde kleurstelling of binnen hetzelfde thema.

Ook de unieke posters van Mrs Mighetto vallen binnen deze categorie. De maten komen niet helemaal overeen met A3, want er zijn posters van 30 x 40 cm te krijgen en posters van 40 x 50 cm. De posters van Mrs Mighetto worden in gelimiteerde uitgaven geprint. Als de posters uitverkocht zijn, worden ze door een geheel nieuwe serie opgevolgd.

Voor deze A3-maat zijn het houten poster frame van Ferm Living en het magnetische systeem van Thabto ideaal.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »