In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Kleur

Placeholder

posterframes

Het ophangen van posters kan op veel manieren. Kijk maar eens op Pinterest om een idee te krijgen. Dan zie je mogelijkheden van plakkers, knijpers, kleerhangers, draadsystemen en meer. De posters van CozyKidz zijn op zwaar papier gedrukt, minstens 170 gram, en kunnen inderdaad rechtstreeks op de muur gehangen worden. Je kunt ook overwegen om posters achter (plexi-)glas in te lijsten. Overweeg dan wel of de posters niet te zwaar worden en je geen last krijgt van spiegelingen.

Ferm Living
De houten frames van Ferm Living bestaan uit twee houten mooie latten om de poster in te klemmen. Een ingelijste poster kan dan middels een leren koord, welke is meegeleverd, aan een spijker of schroef worden opgehangen. Het is een mooie oplossing om posters op te hangen en de posters kunnen ook makkelijk worden vervangen. De posterframes van Ferm Living zijn er in twee maten, A3 en 50 x 70 cm.

Thabto
De magnetische posterframes van het Engelse merk Thabto zijn ook superhandig. Je kunt er posters in een handomdraai mee ophangen. Door het magnetische systeem beschadigen de posters niet; de poster wordt geklemd tussen het achterste en het voorste deel van de latjes. De frames zijn gemaakt van duurzaam hout en in drie kleuren leverbaar, hout, zwart en wit. Deze frames zijn geschikt voor posters van A3-formaat en kunnen met een meegeleverd koord opgehangen worden of de achterste lat kan direct in de muur geschroefd worden. Het is heel makkelijk om posters om te wisselen en het ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »