In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Kleur meer

Placeholder

posters & prenten

Prachtige posters mogen zeker niet ontbreken in een kinderkamer. Kies voor een boodschap die je wilt meegeven aan je kleintje, een spreuk waar je zelf door geïnspireerd raakt of juist een lieve tekening waar je iedere dag van moet glimlachen.

Posters voor de kinderkamer
Prachtige posters mogen zeker niet ontbreken in een kinderkamer. Er zijn posters met mooie tekeningen, waar veel op te zien is en die veel aanleiding kunnen geven voor een verhaaltje voor het slapengaan. Maar bij CozyKidz hebben we ook series posters die juist wat nadrukkelijker in de kamer aanwezig zijn en opvallen door een uniek ontwerp of juist door de kleuren die zijn gebruikt. Er zijn posters in verschillende maten; wij hebben de posters onderverdeeld in de maten 50 x 70 cm, A3 en A4. Veel modellen zijn in een staand formaat (portrait), enkele andere in een liggend formaat (landscape). Behalve de posters van het merk Mrs Mighetto, die we hieronder nog even uitlichten, hebben we nog veel meer merken. Neem gerust een kijkje in onze wondere wereld van posters en prenten.

Mrs Mighetto
Als eerste verdient het merk Mrs Mighetto een vermelding. Het is een uniek merk op het gebied van posters (en behang) voor kinderkamers en de babykamer. Niet alleen het merk is uniek, maar de posters helemaal. Iedere collectie posters wordt in een beperkte uitgave uitgebracht. Eenmaal uitverkocht zijn de posters dan ook niet meer na te bestellen. Iedere nieuwe serie posters wordt gekenmerkt door nieuwe karakters met een eigen verhaal. De stijl is opvallend vanwege de grote ogen van de figuren, maar de kleuren die gebruikt worden zijn zacht en vriendelijk. Dit maakt de posters uitermate geschikt voor de kinderkamer, alhoewel ze ook in een volwassen omgeving niet misstaan. Genoeg inspiratie voor een verhaaltje voor het slapengaan.

CozyKidz
We hebben een eigen serie van het merk CozyKidz met bijen als thema. De zwart-wit posters zijn vrolijk en hebben een positieve instelling. Zoals de posters met het buzzing thema van ‘Live your Dreamzzz’. Kies voor een boodschap die je aan je kindje wil meegeven, een spreuk waar je zelf door geïnspireerd raakt of juist een lieve tekening waar je iedere dag van moet glimlachen.  

Verder hebben we ook de opvallend goed ontworpen posters van de 2016 collectie van Eef Lillemor. De afbeeldingen zijn in veel gevallen zowel als kaart als A3 poster beschikbaar. Neem gerust een kijkje in onze webshop welke posters en prenten we beschikbaar hebben. Mocht een poster tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan kan je een berichtje voor ons achterlaten zodat we contact opnemen als het product weer in de winkel te vinden is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »