In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

nl| en

De Hevea Panda bijtring is gemaakt van 100% natuurrubber. Deze bijtring is in tegenstelling tot andere koelbijtringen niet gevuld met water, waardoor er dus geen kans is op lekkage. De Hevea Panda bijtring is ook erg prettig bij doorkomende tandjes, want het zachte materiaal is fijn om op te kauwen. De Hevea Panda bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom. De bijtring is vrij van BPA, PVC, weekmakers en kleurstoffen. De verpakking is gemaakt van gerecycled karton, afbreekbaar plastic en met inkt op sojabasis.

Deze panda is niet onopgemerkt gebleven, hij heeft aardig wat prijzen binnen weten te slepen! In 2012 won deze panda in Australië de eerste prijs als bijtspeeltje van het jaar. In hetzelfde jaar won het in Engeland de derde prijs in de categorie ‘beste ethische product’. In 2011 heeft het Duitse öko-test-magazine dit bijtspeeltje de hoogste rating toegekend en heeft het de US PTPA (Parent Tested Parent Approved) prijs gewonnen.  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »