In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

Zodra je order klaarstaat voor uitlevering neemt onze transporteur contact met je op om een leveringsmoment in te plannen. Dit kan op maandag tot en met zaterdag en er kan een tijdsvak van 2 uur aangegeven worden waarbinnen de levering zal plaatsvinden. Er zullen 2 bezorgers zijn die de meubels tot in de kinderkamer of babykamer zullen brengen.

De bezorgers pakken de dozen uit, monteren de meubels voor je en nemen alle verpakkingsmaterialen weer netjes mee. Je babykamer of kinderkamer is good to go! Dit is de meest complete en zorgeloze vorm van levering die we je kunnen bieden.

Wanneer je hoger dan 3 hoog woont zonder lift horen we dit graag tijdig van je om overleg te hebben over de eventuele inzet van een verhuislift.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »