Swedish Linens

Toon 1 - 1 van 1
More filters

Swedish Linens is opgericht door Hannah Johnsén, een voorheen slapeloze moeder van twee jonge jongens. Ze maakte het haar missie om andere ouders te helpen de balans te vinden tussen ouderschap en hun eigen gevoel van geestelijke gezondheid. Hoe? Door terug te gaan naar de basis. Ze ontdekte dat alles gemakkelijker en rustiger werd nadat ze wat extra aandacht en zorg had besteed aan de slaapomgeving van haar jongens.

Goed slapen begint bij onze kinderen.

De hoeslakens van Swedish Linens, zijn niet zomaar hoeslakens. De hoeslakens zijn 100% biologisch, OEKO-tex en GOTS gecertificeerd. Ze worden gemaakt van perkal katoen, in Europa ( Portugal).

Perkal katoen heeft meerdere voordelen; het is duurzaam en heeft een ademend vermogen, mijtwerend en hyopallergeen. Per inch zitten er 200 Perkaal katoen draden in verwerkt, hoe meer draden hoe zachter het hoeslaken aan voelt. Hoe langer de draden katoen zijn hoe beter de kwaliteit van het katoen is. Swedish Linens kamt daardoor het katoen waardoor alleen de lange dragen over blijven en het hoeslaken dus een zeer goede kwaliteit heeft. Perkaal katoen heeft de eigenschap om na elke wasbeurt zachter en soepeler te worden.

 

De hoeslakens zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, voor zowel de allerkleinste als ook voor volwassenen. Natuurlijk worden de hoeslakens ook gekenmerkt door de mooie dessins en kleuren

De missie van Swedish Linens is om jou eigen nachtrust en de nachtrust van jou kinderen, te verbeteren door beddengoed aan te bieden van de hoogste kwaliteit die de minste impact heeft op onze planeet.