Ivm kerstvakantie worden er geen pakketten gestuurd van 23 december t/m 2 januari.

Met de code Kerst2022 krijg je 20% korting op het gehele assortiment (bij besteding van min 25 euro).
Happy Shopping!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

085-065 6434 nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Kleur

Placeholder

Seletti

Met de neonletters die Seletti aanbied kun je de kinderkamer, of andere kamers in je huis, op een hele originele manier een extra accent geven. Stel zelf een woord of woorden samen die opgehangen aan de muur een unieke en persoonlijke touch geven aan je interieur.

Al sinds 1964 maakt het Italiaans bedrijf Seletti indruk in de kunst- en interieur wereld met innovatieve en originele ontwerpen. Door continue productonderzoek en een sterke focus op klantgerichtheid, staat het al jaren internationaal in hoog aanzien. De neonletters zijn van de beste kwaliteit en ze komen door het informele lettertype modern, maar niet opdringerig, over. Doordat ze zachtgeel licht afgeven zijn ze uitermate geschikt voor de baby- of kinderkamer en passen ze in elk interieur.

Laat je creativiteit maar los

De selectie neonlampen van Seletti bestaat uit de 26 letters van het alfabet plus een aantal leestekens en speciale symbolen zoals het ampersand teken: &, een hartje , of het apenstaartje: @. Hiermee kun je heel wat kanten op. Natuurlijk is het meest vanzelfsprekend de voornaam van het kind, maar je kunt ook woorden maken die betrekking hebben op het thema van de kinderkamer. Heeft de kamer bijvoorbeeld een dierenthema, spel dan de naam van het dier, al dan niet in een andere taal: ‘owl’ voor een uilenthema, ‘cheval’ voor een tienerkamer vol met paardenposters.

Met behulp van de speciale tekens kun je zelfs korte uitdrukkingen maken: ‘peter & jolanda’, ‘wij koken’, ‘@ home’ en zo voort. Zoals je kunt zien, zijn ze niet alleen heel leuk voor de kinderkamer maar kunnen ze ook gebruikt worden op andere plaatsten in het huis.

Technische details

Afzonderlijke letters of tekens kunnen heel gemakkelijk met elkaar verbonden worden met behulp van speciale connectors. Overigens werkt het systeem alleen met 2 of meer tekens: het functioneert niet met één enkel, losstaand teken.

Om de tekens van stroom te voorzien is een transformator nodig die apart aangeschaft moet worden. Er zijn drie verschillende sterktes, welke gebruikt moet worden hangt af van het totaal aantal tekens dat erop aangesloten wordt. Let er wel op dat alleen de door Seletti geleverde Neon Art transformators gebruikt worden; andere merken werken niet en kunnen brandgevaar veroorzaken.

De lamp bestaat uit een neon tube van glas, ophanghaakjes en connectors. De lampen zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Veiligheid en onderhoud

Seletti neon letters lampen zijn net zo veilig als andere lampen of elektrische apparaten in het huishouden. Hoewel de tubes warm kunnen worden, zullen ze niet zo heet worden dat je je eraan kunt branden of dat ze brand kunnen veroorzaken. Ze kunnen schoongemaakt worden door ze - na de stekker uit het stopcontact gehaald te hebben - met een zachte, droge doek af te stoffen. Gebruik geen vochtige of natte doek, en zorg ervoor dat de lamp tijdens gebruik niet bedekt wordt en voldoende ventilatie heeft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »