Sebra

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

Sebra is een vrij klein bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van kindermeubelen, beddengoed en andere accessoires. Deze artikelen zijn deels handgemaakt en met zorg gecreëerd.

Mia Dela, de oprichtster van Sebra, kwam op het idee om een bedrijf te starten nadat haar zoon, Gustav, geboren was. Mia Dela was reeds afgestudeerd van de design school in Kolding en had een aantal jaar als designer gewerkt. Toen haar zoon geboren was, wou ze producten aanschaffen voor zijn kamer, maar ze kon niets geschikts vinden wat van kwaliteit was en haar aansprak qua design. Dus besloot ze het heft in eigen handen te nemen en de stoute schoenen aan te doen, zo begon ze haar eigen bedrijf in 2004.

Inspiratie
Aangezien er al talloze producten op de markt zijn voor kinderen, maar het kopen van deze producten niet in lijn lag met de ideeën van Mia, besloot ze een lijn te starten met voornamelijk vrolijke prints en kleurrijke designs. Qua inspiratie heeft ze zich met name gefocust op technieken zoals haken en breien, dit geeft een authentiek tintje aan de collecties van Sebra. Verder wordt er gebruik gemaakt van printjes die kinderen aan lijken te spreken en wat ze stimuleert in het ontwikkelingsproces van hun brein. 

Materialen
De collectie van Sebra bestaat uit een variatie van materialen. Van hout tot kunststof, metalen, textiel en andere materialen. Deze worden op verschillende manieren gebruikt in de producten om zo tot variërende eindresultaten te komen. 

Producten
De collectie bestaat uit textiel, meubelen, bed, kili meegroeibed, muurkastjes, lampen, accessoires, speelgoed, servies en decoraties. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, prints en kleuren.   

Een prachtige collectie die zeker de moeite waard is om gezien te worden!