In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Placeholder

play at slaep

Play at Slaep© is een Nederlands merk dat is ontwikkeld voor de vaders, moeders en de gevers met hart & gevoel voor eerlijke materialen die stijl en speelsheid uitstralen.

 

Begin 2017 kreeg ontwerpster Marsha de Ruwe de vraag of ze geen babyitems wilde gaan ontwerpen en zo ging ze aan de slag met in haar achterhoofd de voor haar nieuwe merk belangrijke speerpunten; duurzaamheid, betaalbaarheid, stijl en niet onbelangrijk -> heel veel speelplezier! Het resultaat: Play at Slaep, een merk met een hart waar de items met gevoel voor stijl ontworpen zijn en met liefde in elkaar gezet worden in de sociale werkplaats in Amsterdam.

“Wat heel belangrijk voor ons is is dat kindjes met hun kleine handjes kunnen zien en voelen wat ze in hun handen hebben door verschillende vormen te gebruiken in 1 object. Is het hoekig, is het rond en hun oortjes horen ook nog wat! Perfect voor het ontwikkelen van hun fijne motoriek en ook nog eens mooi om te zien. Speelgoed waarvan het niet erg is als het rondslingert in huis.” Vertelt Marsha lachend.

Het merk bestaat nu net 1 jaar en wordt al in 10 landen verkocht in streng geselecteerde verkooppunten. CozyKidz is blij daar bij te horen. We hebben de rammelaars en de speenkoorden in onze collectie opgenomen. Allemaal met bijzondere vormen en kleuren en voor iedereen wat wils. En Marsha heeft gelijk, deze items zijn zo mooi dat het helemaal niet erg is als ze ergens in huis rondslingeren. Sterker nog, je wil ze wel in het zicht hebben! Want kijk nou zelf hoe mooi ze zijn!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »