Ivm kerstvakantie worden er geen pakketten gestuurd van 23 december t/m 2 januari.

Met de code Kerst2022 krijg je 20% korting op het gehele assortiment (bij besteding van min 25 euro).
Happy Shopping!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

085-065 6434 nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Placeholder

Oeuf NYC

Oeuf NYC is een Amerikaans merk met de basis in - zoals de naam al zegt - New York City. De Frans-Amerikaanse designers Sophie Demenge and Michael Ryan maken functionele tijdloze en stijlvolle eco design kindermeubels van hoge kwaliteit. De meubels van Oeuf NYC worden gemaakt met liefde voor kinderen, design en onze planeet.

Oeuf NYC is een echt schoolvoorbeeld aan kwaliteit en eco-friendly produceren. De meubels voor de Europese markt worden gemaakt in Litouwen uit hout van door het FSC gecontroleerde bossen in de Baltische staten. FSC staat voor duurzame bosbouw en bomen in noordelijke gebieden groeien en stuk langzamer dan in het warmere, vochtiger zuiden van Europa. Het resultaat daarvan is een hogere dichtheid van het hout en een mooiere kwaliteit van het eindproduct. Dat zie je en dat voel je!

Bij Oeuf NYC hebben ze daarnaast een hekel aan afval en dat probeert men bij de productie zoveel mogelijk te voorkomen. Wat er dan toch overblijft wordt zoveel mogelijk gerecycled in bijvoorbeeld het MDF of het verpakkingsmateriaal. En tot slot gebruiken ze natuurlijk fijne watergedragen en niet giftige lakken voor de afwerking van de meubels. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »