Cozykidz is t/m 6 juli op vakantie, dus vanaf 7 juli versturen wij je pakketjes weer.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk in overleg geleverd. Om je te bedanken voor je geduld krijg je met de code "vakantie22" 15% korting. Niet geldig op meubels en behang.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

085-065 6434 nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Kleur

Placeholder

mr maria

Met de iconische lampen van Mr Maria krijgt iedereen een lach op het gezicht. Dat kan ook niet anders, want de visie van de Amsterdamse designstudio is om “met liefde designs te creëren voor een liefdevol thuis, ontwerpen die de onschuld vieren”.

De lampen van wit polyethyleen worden in Nederland gemaakt om een leven lang van te genieten. Ze vormen een showpiece in de kinderkamer, waar iedereen blij van wordt, veel gebruik van zal maken en later nog steeds vrolijke en goede herinneringen aan zal hebben. Alle producten van Mr Maria zijn gebaseerd op de deugd van onschuld. Hiervoor worden zeer eenvoudige vormen gebruikt. Kies jouw favoriete lamp. Ga je voor Nijntje, beer Brown, ijsbeer Nanuk, olifant Anana of eskimo Kokeshi? De ontwerpen zijn puur, sereen en warm en zullen in ieder jong gezin een eigen verhaal krijgen. De strakke en tijdloze ontwerpen passen in iedere kinderkamer en zullen meegroeien naar een volgende generatie.

De lampen van Mr Maria vertellen de verhalen van personages, sommige zijn bekend, de andere zijn nieuw. Ze leveren precies de bijdrage aan de kinderkamer die je nodig hebt om je er ook thuis te voelen. De ontwerpen bieden een luisterend oor, een troostende glimlach of zelfs een brutale grijns. Zo onschuldig als dat ze zijn stralen ze vrede en geluk uit, van binnenuit. Daar komt dan ook nog een vleugje ondeugendheid bij waarmee Mr Maria zeker haar doel bereikt: een eenvoudige glimlach op het gezicht van iedereen die de kamer binnenkomt.

De productie van de Mr Maria-lampen is ook zeer verantwoord, wat we bij CozyKidz heel belangrijk vinden. Bij het produceren van producten letten ze er bij Mr Maria op dat het leven ergens anders op de wereld niet wordt geschaad. De materialen die gebruikt worden voor de lampen van Mr Maria zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. De Ledlampen zijn energiezuinig en worden niet warm.

Red Dot Award 2018
Het kleinste en nieuwste familielid bij Mr Maria, Nijntje Eerste Licht Nachtlamp, won in 2018 nog een Red Dot award voor hoge designkwaliteit. De Red Dot Award is een internationaal erkende prijs voor ontwerpteams. Deze prijs was dan ook een prachtige kers op de taart na al het harde werken van het team van Mr Maria.

Mr Maria Nijntje Nachtlamp
Het ontwerp van Nijntje Eerste Licht werd pas in oktober 2017 door Mr Maria toegevoegd aan de familie en heeft nu al zoveel plezier mogen brengen. Het ontwerp van de originele Nijntje Lamp (zowel verkrijgbaar in 80 als 50 centimeter) werd zorgvuldig aangepast zodat de nachtlamp in een kleinere versie van 30 centimeter en een nieuw materiaal - hoge kwaliteit zachte siliconen - kon worden gemaakt. Ook werd er een nieuwe lichtbron ontwikkeld zodat de nachtlamp draadloos kan worden gebruikt en met USB kan worden opgeladen. Al deze aanpassingen hebben geleid tot een veilig ontwerp en resulteerde in een gemakkelijke en duurzame kameraad voor het leven.

Bij CozyKidz zijn we het helemaal eens met de waardering die hiermee is uitgesproken voor de ontwerpkunsten bij Mr Maria.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »