Leander

Toon 73 - 90 van 90
More filters

Wanneer je in verwachting bent van je eerste kindje, wil je er natuurlijk alles aan doen om je kindje een zo goed en comfortabel leven te schenken als mogelijk. De eerste stap hierbij is vanzelfsprekend het kopen van kindermeubels. Echter zijn er talloze merken op de markt te vinden betreft kindermeubelen, een merk die daaronder valt is Leander.

Leander is een merk dat zich specifiek richt op het maken van kindermeubelen met een Scandinavisch design. Het merk is opgericht in 1998 in Silkeborg, een stad in de Deense regio Midden-Jutland. Stig Leander is de oprichter en de drijfveer achter het idee van het bedrijf. Hij kwam op het idee om kindermeubelen te maken toen zijn schoonzus zwanger was en hij zich daardoor afvroeg of er wel kindermeubelen op de markt zijn die de ontwikkeling van kinderen stimuleert.

Product, Design en Materialen
Het design van Leander is daarom ook sterk wat betreft vorm en functie. De meubels kunnen generaties lang mee gaan en zijn uiterst geschikt om de ontwikkeling van je kind te stimuleren. In eerste instantie worden de meubelen daarom ook ontworpen vanuit het perspectief van je kind en/of jou, als gebruiker van de producten van Leander. 

Wat betreft materiaal kun je stellen dat deze met zeer veel zorg en aandacht uit zijn gezocht. Het merk gebruikt grotendeels materialen zoals, hout, leer en stoffen. Zo is er bijvoorbeeld een hangwieg gemaakt van 100% katoen, die wasbaar is. Bij het zien en gebruiken van dit design kun je vrijwel direct concluderen dat Leander hun missie en visie naleven. Namelijk, het is een product dat meehelpt bij de ontwikkeling van je kindje.

Collectie
Niet alleen is Leander gespecialiseerd in het maken van meubelen voor baby’s, maar ook voor jonge kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een bed met prachtige ronde houtvormen gecreëerd, die je kind kan gebruiken zodra het ledikant niet meer geschikt is en je kind er nog niet klaar voor is om in een eenpersoonsbed te slapen.

Al met al is Leander dus uiterst geschikt als je op zoek bent naar functioneel en veilig design betreft kindermeubelen die u voor lange tijd kunt blijven gebruiken.