In verband met de herfstvakantie is de levertijd van CozyKidz iets langer dan je van ons gewend bent. We versturen je pakketjes weer vanaf 30 oktober.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd. Om je te bedanken voor je geduld krijg je met de code "vakantie" 10% korting.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Kleur

Placeholder

Leander

Wanneer u in verwachting bent van uw eerste kind, wilt u natuurlijk alles er aan doen om uw kind een zo goed en comfortabel leven te schenken als mogelijk is. De eerste stap hierbij is vanzelfsprekend het kopen van kindermeubels. Echter zijn er talloze merken op de markt te vinden betreft kindermeubelen, een merk die daaronder valt is Leander.

Leander is een merk dat zich specifiek richt op het maken van kindermeubelen met een Scandinavisch design. Het merk is opgericht in 1998 in Silkeborg, een stad in de Deense regio Midden-Jutland. Stig Leander is de oprichter en de drijfveer achter het idee van het bedrijf. Hij kwam op het idee om kindermeubelen te maken toen zijn schoonzus zwanger was en hij zich daardoor afvroeg of er wel kindermeubelen op de markt zijn die de ontwikkeling van kinderen stimuleert.

Product, Design en Materialen
Het design van Leander is daarom ook sterk wat betreft vorm en functie. De meubels kunnen generaties lang mee gaan en zijn uiterst geschikt om de ontwikkeling van uw kind te stimuleren. In eerste instantie worden de meubelen daarom ook ontworpen vanuit het perspectief van uw kind en/of u, als gebruiker van de producten van Leander. 

Wat betreft materiaal kunt u stellen dat deze met zeer veel zorg en aandacht uit zijn gezocht. Het merkt gebruikt grotendeels materiale zoals, hout, leer en stoffen. Zo is er bijvoorbeeld een hangwieg gemaakt van 100% katoen, die wasbaar is. Bij het zien en gebruiken van dit design kunt u vrijwel direct concluderen dat Leander hun missie en visie naleven. Namelijk, het is een product dat meehelpt bij de ontwikkeling van uw kind door middel van de mogelijkheid om heen er weer te kunnen wiegen wat voor rust kan zorgen en het biedt vele gemakken voor u, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om de hangwieg te kunnen wassen.

Collectie
Niet alleen is Leander gespecialiseerd in het maken van meubelen van baby’s, maar ook voor jonge kinderen hebben ze producten op de markt gebracht. Zo is er bijvoorbeeld een bed met prachtige ronde houtvormen gecreëerd, die uw kind kan gebruiken zodra het ledikant niet meer geschikt is en uw kind er nog niet klaar voor is om in een eenpersoonsbed te slapen.

Al met al is Leander dus uiterst geschikt voor u als u op zoek bent naar functioneel en veilig design betreft kindermeubelen die u voor lange tijd kunt blijven gebruiken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »