La Petite Alice

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

La Petite Alice

14 september 2015, op maandag, een dag met zon overgoten, verwelkomde het gezin van de eigenaresse van "La Peitit Alice" voor het eerst een babymeisje "Alice". De naam die ze kreeg, zorgde ervoor dat de ontdekking van deze wereld een avontuurlijke zou zijn.

De tijd vloog voorbij, Alice groeide snel op en ondanks alle geneugten en magische momenten van het ouderschap was zij constant op zoek naar babykleding die het avontuur zou doorstaan, maar toch zacht, organisch en mooi was...
Dit is hoe een ander avontuur genaamd "La Petite Alice" begon!

Nu, vele jaren later, met een groeiend team en het verwelkomen van het kleine zusje Lucy in hun familie, blijven ze kleding en accessoires maken die het hele jaar door aan de behoeften van het hele gezin voldoen. En de magische reis van La Petite Alice gaat verder...

DUURZAAMHEID

Zelfs vóór de start van La Petite Alice hadden zij het meest oprechte verlangen om te groeien in harmonie met de ritmes van de natuur. In deze snelle, constant groeiende en snel vervallende wereld betekent dit dat we het rustiger aan moeten doen en de tijd nemen om naar onze keuzes te kijken, en ons af te vragen "wat zijn de gevolgen en wereldwijde impact op de sociaal economische omgeving en onze ecosystemen?". We hebben geen 'planeet B', dus deze vraag wordt cruciaal als we het voortbestaan en het welzijn van onze aarde voor toekomstige generaties willen behouden.

branch_dark_50x17

Op bestelling gemaakt

La Petit Alice heeft geen voorraad. Geen voorraad betekent minimale overproductie, minder afval en geen voorraadvernietiging tegen elke prijs. Artikelen worden pas geproduceerd nadat ze zijn besteld, zodat ze voldoen aan de werkelijke behoefte van de klant.

Langdurig

La Petit Alice's benadering van ontwerp en productie verhoogt de levenscyclus van kleding. De tijdloze ontwerpen en de hoge kwaliteit van de gebruikte stoffen en naaitechnologieën zorgen ervoor dat hun producten zeer lang meegaan.

Lokaal

De producten zijn gemaakt van lokaal (Litouws) linnen. En elke stap om ze te creëren: van ontwerp tot productie en verkoop, vindt volledig plaats in hun studio in Vilnius, Litouwen. Lokaal geproduceerde materialen en lokale productie verminderen de ecologische voetafdruk van hun kleding, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.