Met de code Jasmijn25% krijg je t/m 4 september 25% korting op Maileg en Alwero.

Bestel snel.
Happy Shopping!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

085-065 6434 nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Placeholder

eef lillemor

Eef Lillemor is genoemd naar oprichtster Eva Lillemor Brunner. Deze Amsterdamse en moeder van 2 kinderen zette in 2014 een aantal van haar poster ontwerpen op Instagram. Deze sloegen zo aan dat men begon te vragen of ze ook te koop waren. Zich realiserend dat er een substantiële vraag naar haar creaties was, begon Eva haar webwinkel voor diverse producten te voorzien van haar ontwerpen.

Het veelvuldig gebruik van dierenafbeeldingen en de zachte pastelkleuren geven aan dat de producten met name bedoeld zijn voor kinderen. Desondanks zijn er ook diverse artikelen (bijvoorbeeld ansichtkaarten en posters) die ook voor een volwassen publiek aantrekkelijk zijn.

Behang

Qua interieur heeft Eef Lillemor diverse op elkaar afgestemde producten. Behang is beschikbaar in rollen van 47,5 cm breed en met patronen zoals ijsjes, wolkjes, regenbogen of dierenfiguren. Het is belangrijk vooraf de muren precies te meten zodat het  exact aantal benodigde rollen besteld kan worden, aangezien er lichte kleurverschillen tussen verschillende series op kunnen treden.

Erg populair zijn de Eef Lillemor lampen die, omdat ze op batterijen werken, overal gemakkelijk geplaatst kunnen worden, zonder dat er een stopcontact in de buurt nodig is. Ze zijn gemaakt van 100% PVC en bevatten geen schadelijke stoffen zoals BPA of phthalate. Dankzij een ingebouwde timer gaan ze vanzelf uit na 60 minuten.

Posters en kaarten

Wellicht het meest bekend is Eef Lillemor van haar posters, aangezien ze daarmee haar bedrijfje begon. Inmiddels is er een aanzienlijk aanbod van meer dan 40 ontwerpen gedrukt op FSC gecertificeerd papier en voornamelijk op A3 formaat (297 x 420 mm).

Bijzonder zijn de ‘geboorte posters’ waar de baby’s naam en geboortedatum aan toegevoegd kan worden. Deze zijn met een B2 formaat (500 x 700 mm) ook aanzienlijk groter dan de standaard posters.

Veel van de posters zijn ook als ansichtkaart beschikbaar. Voor speciale gelegenheden zijn er kaarten series met enveloppen, zoals ‘Happy New Year’ of uitnodigingskaarten voor een verjaardag.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »