Charlie Crane

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

Charlie Crane heeft een simpele en eerlijke filosofie: alles draait om design, praktische toepassingen en eersteklas materialen. Kinder- en babymeubels mogen ook mooi zijn en daar hoef je geen schreeuwende kleuren voor te gebruiken. Jonge, Franse ontwerpers krijgen de kans om te tonen wat ze kunnen en dat zorgt voor iets bijzonders. Ze zijn technisch helemaal van nu, maar staan open voor invloeden en stijlen uit alle tijden. De ontwerpen lijken simpel, maar door de vele gebogen vormen zijn ze dat niet. Het is veel makkelijker om rechte vormen aan elkaar te schroeven! En dus volgde voor dit wipstoeltje een bewuste keuze voor kwaliteit van de gebruikte materialen.

Alle materialen voldoen aan de hoogste normen voor wat betreft duurzaamheid en veiligheid. Verf en lak op waterbasis, gecertificeerd populieren- en beukenhout uit Frankrijk en alle textiel is honderd procent duurzaam katoen. De meubels zijn door de ronde vormen extra kindvriendelijk en daarbij erg fijn om naar te kijken.

De TIBU kinderstoel is gebaseerd op een industrieel ontwerp uit de jaren vijftig, wat voor een tijdloze uitstraling zorgt. Bij deze kinderstoel kun je fijne dikke kussens bestellen welke leverbaar zijn in 6 mooie prints. Dat staat mooi en zit natuurlijk ook lekker. Door de hulpstukken heb je er ook jarenlang plezier van. Je kind zit altijd veilig en prettig: van zes maanden tot acht jaar.

De NOGA wandcommode laat zien dat Charlie Crane goed snapt wat ouders willen. Door de muurconstructie is het natuurlijk een echte ruimtewinner en het is ook nog eens een praktische ‘werkplek’ met alles bij de hand. We love it!