In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Kleur

Placeholder

babynest

Het Zweedse babynest is een uitvinding uit 2003 en wordt in veel Zweedse ziekenhuizen gebruikt. Het is een doorontwikkeling op het Kanmed babynest dat daar veel gebruikt wordt in plaats van de couveuse. Het medische hulpmiddel heeft in plaats van een matrasje onderin een warmwaterzak om de te vroeg geboren baby extra warm te houden. Deze versie voor thuis heeft een matrasje onderin maar geeft je kleintje wel dezelfde geborgenheid als het originele babynest en is in samenspraak met de bedenkers van de medische versie ontwikkeld. Ideaal voor jouw baby!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »