In verband met de herfstvakantie is de levertijd van CozyKidz iets langer dan je van ons gewend bent. We versturen je pakketjes weer vanaf 30 oktober.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd. Om je te bedanken voor je geduld krijg je met de code "vakantie" 10% korting.
Happy Holiday!
Op pad / 18 August 2016
CozyKidz lovezzz Mazda!
Toen ik gevraagd werd of ik een weekje met een splinternieuwe Mazda MX-5 wilde touren hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken. De iconische roadster van dit Japanse merk is echt een klassieker, en het vierde generatie model dat sinds vorig jaar in Nederland verkrijgbaar is echt een sight for sore eyes. Dus of ik daar even een paar dagen de blits mee wilde maken?

Ehhhh ja graag!

Om het feest compleet te maken hadden ze ook nog een prachtige witte versie voor me opgepoetst want speciaal voor de MX-5 en CX-3 heeft Mazda een prachtige nieuwe wit metallic kleur ontwikkeld; ceramic. Een kleur die bij donker weer wat meer naar wit/grijs neigt en in het volle zonlicht prachtig wit. Echt een beauty! En een beauty met spierballen want de 2.0 liter motor geeft haar 160PK, en dat is veel – heel veel!

Eenmaal on the road waren we al snel dikke vriendinnen, wat een heerlijke wegligging met haar sportonderstel en op hobbelige wegen klapperen de tanden niet uit mijn mond door de fijne schokdempers. Ze reageert geweldig fijn op haar stuur en oh, als je dan even het gaspedaal intrapt; wat een feest!

Ik kan me heel goed voorstellen waarom er al meer dan een miljoen MX-5’jes zijn geproduceerd de afgelopen 27 jaar want het is gewoon een babe. En in verhouding met de prijzen die er voor andere roadsters gerekend worden is dit wat mij betreft echt een goede prijs kwaliteit verhouding. De auto is sportief maar toch comfortabel en wat een leuke bijkomstigheid is; je trekt er veel bekijks mee. Ik kan me niet heugen dat ik met mijn BMW zoveel bewonderende blikken en aanspraak heb gehad. Het enige jammere; ik kan niet beide kinderen meenemen. Dus het was constant lootjes trekken met de kinderen. Wie mocht er mee in de ‘racewagen’?

Morgen moet ze terug naar de garage, ook al doe ik dat liever niet. Maar ik denk wel dat ze haar snel zullen missen als ik het per ongeluk vergeet….. Conclusie na een week shinen met deze powerbeauty; als ik maar 1 kind zou hebben zou ik haar houden, maar dat heb ik niet, daarom hoop ik dat ze de CX-5 ook snel in ceramic hebben. Dan is de eerste al verkocht namelijk! Want CozyKidz lovez Mazda!

 

When I was asked if I wanted to drive around in a brandnew Mazda MX-5 it took me very short to reply. The iconic roadster made by this Japanese brand is a true classic and the fourth generation model that became available in The Netherlands last year is a sight for sore eyes. If I wanted to show it off for a week?

Yes pleazzze!

They arranged for me to drive around in a gorgeous white metallic version; ceramic, a color that Mazda developed and introduced on the MX-5 and the CX-3. It is white and when the weather is a bit dark it looks a bit grey-ish, on sunny days it’s beautifully white and I am in love with it. So stylish! Besides looking great this pretty girl has some serious power too. I was treated with the 2 liter version engine with 160 horsepower, and that’s a lot….of fun!

Once on the road we quickly became great friends. She shares her power making you feel like you own the road together. Her great sport base and terrific shock absorbers made me feel comfortable and sporty at the same time. And when you open the throttle; oh my!

I can totally understand why the Mazda produced over 1 million MX-5’s over the past 27 years because you fall in love with this car the moment you meet. Her cute face has developed over time and they hit it right on the mark with the new design. This car is simply gorgeous. And compared to the prices of other roadsters this car offers great value for your money. It’s sporty yet comfortable and it turns a lot of heads! I can’t remember getting this much attention driving around in my BMW. The only downside; I can’t take both kids with me. So they had to take turns to accompany mom in her ‘racecar’.

Now I have to bring her back to the cardealer tomorrow, although I’d rather not. But I suspect and totally understand that they would quickly start to miss her if I accidentaly forget to do so……My conclusion after showing this powerbeauty off for a week; I would totally keep her if I only had one kid. But I don’t. So I hope they will quickly release the CX-5 in this ceramic color too. The first one will be mine. Because CozyKidz lovez Mazda!

Laat een reactie achter
Recente artikelen
Kamperen voor luxedieren
16 January 2017
CozyKidz lovezzz Mazda!
18 August 2016
NAÏF give away!
17 July 2015
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »