Kinderkamer / 17 December 2017
Magische maar stoere meisjeskamer!
Noem het beroepsgevaar maar ik krijg ieder jaar last van ernstige drang om een van de kinderkamers op de schop te nemen. Mijn kinderen zijn dus altijd de klos; om de twee jaar gaat de bezem door hun kamertje en moet het helemaal anders. Dit jaar was Noa aan de beurt en met haar 4e verjaardag in zicht wilde mevrouw een stoere grote meisjes kamer. Noa is een echte skategirl met skateboard en al, maar stiekem houdt ze ook nog wel van roze. En met die eisen in acht genomen ben ik aan de slag gegaan met dit als resultaat…
Kinderkamer / 18 November 2017
MEGA GIVE AWAY LOULLOU
Hij is er! Niet alleen de goedheiligman zette vandaag na een stormachtige reis gelukkig veilig voet op Nederlandse bodem. Ook de nieuwste items uit de 2017 fall winter collectie van het prachtige Deense merk Loullou zijn aangekomen bij CozyKidz. En om deze heugelijke samenloop van omstandigheden te vieren hebben we samen met onze vrienden van Loullou besloten om het goede voorbeeld van Sinterklaas te volgen met jawel; een give away. En niet zomaar een win actie, maar echt een hele fijne t.w.v. 275 euro! Oh kom er eens kijken!
Kinderkamer / 02 May 2017
Perfecte prints & kleuren!
Soms heb je een merk dat je direct grijpt: Garbo&Friends is zo’n merk. Het is moeilijk te omschrijven wat het nou precies is, want eigenlijk ben ik niet zo van de drukke old school prints. Maar Garbo&Friends doet het zo perfect! Het kleurgebruik en de fantasie die gebruikt worden maakt dat ik verliefd ben, tot over mijn oren! Ben benieuwd wat jij vindt….
Kinderkamer / 26 April 2017
Marvellous Majvillan!
Behang voor de kinderkamer of babykamer maakt het vaak net wat gezelliger. Je zou het bijna een must-have kunnen noemen. Het kleedt de boel net wat meer aan en geeft echt wat warmte en sfeer en letterlijk en figuurlijk wat zachtheid aan de muur. Bij CozyKidz werken we samen met een aantal geweldige behangleveranciers die topkwaliteit behang leveren en hoe leuk is het dan als een van hen een hele nieuwe collectie lanceert! Een van mijn favorieten heeft een hele rits aan geweldige nieuwe prints die je echt moet bekijken….
Kinderkamer / 30 March 2017
Mrs Mighetto madness!
Het is weer zover! Over luttele uren gaat de allernieuwste Mrs Mighetto collectie “The end of the forest’ wereldwijd in premiere. En daar doen wij – als een van de eerste verkooppunten van deze geweldige posters voor de kinderkamer – natuurlijk aan mee! Een week of twee geleden kwamen de dozen vol posters binnen en ik hem mezelf echt moeten bedwingen om ze niet allemaal in mijn eigen kamer op te hangen. Gelukkig zitten ze allemaal nog in de kokers en gun ik jullie deze posters. Alle posters passen qua kleurenpalet en verhaal heel goed bij elkaar, dus ik raad je aan om een aantal van je favorieten in te slaan, dan kan je nog eens wisselen en het verhaal aan jouw kleintje blijven vertellen. Hieronder vind je het verhaal achter deze mythische wezens, en natuurlijk alvast wat voorbeelden van hoe je ze kan combineren. Al deze Mrs Mighetto posters shop je natuurlijk in onze webshop, hier vind je ook de individuele verhalen achter de karakters.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »