Ivm kerstvakantie worden er geen pakketten gestuurd van 23 december t/m 2 januari.

Met de code Kerst2022 krijg je 20% korting op het gehele assortiment (bij besteding van min 25 euro).
Happy Shopping!
Kinderkamer / 06 February 2018
New in: Play at Slaep!
Een van onze favoriete bezigheden is het spotten van nieuwe merken. En als we dan weer een Nederlands pareltje vinden dan maakt ons hart een sprongetje. Zoals nu met ons nieuwste merk in de webshop: Play at Slaep.
Kinderkamer / 22 January 2018
New in: Super Carla!
Ieder jaar vlieg ik een aantal keer naar Scandinavië om de merken die we verkopen te bezoeken en nieuwe merken te ontdekken. Eind vorig jaar heb ik weer een pareltje van jewelste ontdekt. Tijdens mijn bezoek aan de showroom van Oliver Furniture zag ik daar geweldig stijlvolle aankleedkussens en beddengoed met prachtige kleurrijke maar ook herkenbare Liberty London prints. Ik wist direct dat ik dit ook bij CozyKidz wilde verkopen en moest weten wie dit moois maakte; Super Carla was het antwoord.
Kinderkamer / 07 October 2016
Lokale parel; Mies & Co
Omdat we met CozyKidz graag trendsettend zijn speuren wij de hele wereld af op zoek naar bijzondere items om aan onze webshop toe te voegen. We zijn er echt op gebrand om onze klanten een mix van trendy & betaalbaar tot design & luxe aan te bieden zodat je zelf met je eigen budget naar hartenlust kan combineren. Onze items komen uit alle hoeken van de wereld en hoe leuk is het dan dat je een parel in eigen dorp ontdekt?
Kinderkamer / 06 October 2016
De mooiste nachtlampjes!
Vanaf de start waren we fan van het werk van Eef Lillemor en toen CozyKidz nog in de kinderschoenen stond was het een van de eerste merken die we inkochten. De lieve kleuren en vormen gecombineerd met de kawaii gezichtjes is wat ons betreft een schot in de roos. En met de creativiteit van Eva Brunner en haar design talent groeide haar merk Eef Lillemor ook – geheel begrijpelijk – snel uit tot een internationale hit. En de saga continues!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »