In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!
Kinderkamer / 22 January 2018
New in: Super Carla!
Ieder jaar vlieg ik een aantal keer naar Scandinavië om de merken die we verkopen te bezoeken en nieuwe merken te ontdekken. Eind vorig jaar heb ik weer een pareltje van jewelste ontdekt. Tijdens mijn bezoek aan de showroom van Oliver Furniture zag ik daar geweldig stijlvolle aankleedkussens en beddengoed met prachtige kleurrijke maar ook herkenbare Liberty London prints. Ik wist direct dat ik dit ook bij CozyKidz wilde verkopen en moest weten wie dit moois maakte; Super Carla was het antwoord.
Kinderkamer / 09 January 2018
Leander Matty give away!
Wist je dat je wanneer je een baby hebt je 6 -10 luiers per dag verwisselt? Dat zijn duizenden luiers tegen de tijd dat je kind zindelijk is. Een goede plek om luiers te verschonen met alles wat je nodig hebt bij de hand is dus essentieel voor je gemoedstoestand tijdens deze talloze pitstops met je kleintje. Maar met het juiste gereedschap gaat de klus veel soepeler! Een van onze favoriete Deense merken – Leander -  heeft daarom Matty bedacht, een superhandig aankleedkussen en wij mogen er eentje weggeven in de nieuwe kleur Cappuccino!
Kinderkamer / 17 December 2017
Magische maar stoere meisjeskamer!
Noem het beroepsgevaar maar ik krijg ieder jaar last van ernstige drang om een van de kinderkamers op de schop te nemen. Mijn kinderen zijn dus altijd de klos; om de twee jaar gaat de bezem door hun kamertje en moet het helemaal anders. Dit jaar was Noa aan de beurt en met haar 4e verjaardag in zicht wilde mevrouw een stoere grote meisjes kamer. Noa is een echte skategirl met skateboard en al, maar stiekem houdt ze ook nog wel van roze. En met die eisen in acht genomen ben ik aan de slag gegaan met dit als resultaat…
Kinderkamer / 18 November 2017
MEGA GIVE AWAY LOULLOU
Hij is er! Niet alleen de goedheiligman zette vandaag na een stormachtige reis gelukkig veilig voet op Nederlandse bodem. Ook de nieuwste items uit de 2017 fall winter collectie van het prachtige Deense merk Loullou zijn aangekomen bij CozyKidz. En om deze heugelijke samenloop van omstandigheden te vieren hebben we samen met onze vrienden van Loullou besloten om het goede voorbeeld van Sinterklaas te volgen met jawel; een give away. En niet zomaar een win actie, maar echt een hele fijne t.w.v. 275 euro! Oh kom er eens kijken!
Kinderkamer / 02 May 2017
Perfecte prints & kleuren!
Soms heb je een merk dat je direct grijpt: Garbo&Friends is zo’n merk. Het is moeilijk te omschrijven wat het nou precies is, want eigenlijk ben ik niet zo van de drukke old school prints. Maar Garbo&Friends doet het zo perfect! Het kleurgebruik en de fantasie die gebruikt worden maakt dat ik verliefd ben, tot over mijn oren! Ben benieuwd wat jij vindt….
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »