In verband met de herfstvakantie is de levertijd van CozyKidz iets langer dan je van ons gewend bent. We versturen je pakketjes weer vanaf 30 oktober.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd. Om je te bedanken voor je geduld krijg je met de code "vakantie" 10% korting.
Happy Holiday!
Kinderkamer / 15 January 2019
Babydeken perfectie: Hvid Q&A
CozyKidz is al sinds begin 2018 trots verkooppunt van de prachtige babyproducten van Hvid. Een merk met een Deense naam, maar schijn bedriegt, deze pareltjes in de babywereld komen toch echt uit Belgie. Om je een beter beeld te geven van het bijzondere merk met dito eigenaresse een Q&A met Caroline Camerlynck.
Kinderkamer / 13 November 2018
Chillen op maat!
Hoe fijn is het als meubels op maat zijn voor kinderen? Geen bungelende benen maar gewoon lekker zitten. Of in een handomdraai lekker loungen? En als er een een vriendje of vriendinnetje blijft slapen ook snel een logeerbed. De KK3 sofa van ByKlipKlap Kids brengt al deze luxe zo in de kinderkamer of babykamer van jouw kind(eren).
Kinderkamer / 02 March 2018
Magische Miss Della inspireert
Mrs Mighetto heeft al jarenlang een speciaal plekje in ons hart. De magische en dromerige prints met de mooiste kleuren hangen al jaren in onze dochter haar kamer te pronken en bij iedere collectie weten Anna en Malin ons weer te verbazen. Iedere keer nemen ze ons weer mee een nieuwe magische wereld in vol geweldige verhalen en karakters. Altijd special edition want bij dit exclusieve Zweedse merk geldt; de collectie wordt 1x gedrukt en op is op. Op 14 februari lanceerde Mrs Mighetto wel een hele speciale editie, een unieke Mrs Mighetto print om zoveel redenen….
Kinderkamer / 24 February 2018
Briljante babycare: Meraki Mini
Bij CozyKidz zijn we gek op verantwoorde babycare. Wij vinden het superbelangrijk dat de producten die je op de huid van je kind smeert vrij is van onnodige chemicaliën en eigenlijk gewoon zo goed en fijn mogelijk zijn. Daarom hebben we al een aantal fijne verzorgingslijnen in onze shop en daar voegen we nu weer een topmerk aan toe; het Deense merk Meraki dat 100% organisch en biologisch is heeft namelijk ook een heerlijke Mini lijn met een hele lijst belangrijke keurmerken. We love it! Om deze redenen:
Kinderkamer / 06 February 2018
New in: Play at Slaep!
Een van onze favoriete bezigheden is het spotten van nieuwe merken. En als we dan weer een Nederlands pareltje vinden dan maakt ons hart een sprongetje. Zoals nu met ons nieuwste merk in de webshop: Play at Slaep.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »