In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!
Cadeautips / 28 April 2017
Veilige en stijlvolle spenen!
Persoonlijk denk ik niet dat ik mijn verstand nog zou hebben als de speen niet uitgevonden zou zijn. Onze oudste heeft er 4 jaar lang enorm van genoten en het bracht hem zoveel rust en troost. Natuurlijk ziet het er niet altijd even charming uit zo’n stuk plastic midden in zo’n lief klein snuitje maar I learned to live with it for the sake of my sanity zeg maar. Wat me wel opviel is dat als ze eenmaal een merk speen lekker vinden het onwijs moeilijk is om een andere te introduceren. De mond is natuurlijk erg gevoelig en mensen zijn gewoontedieren. Dus heb ik 4 jaar lang – ik zal geen namen noemen – niet de allermooiste exemplaren met kleuren die zelden bij zijn outfits pasten in het gezicht van onze zoon gezien. Gelukkig zijn er inmiddels stylish verantwoorde spenen op de markt waarbij de makers ook nog eens rekening houden met het milieu. You gotta love this!
Cadeautips / 30 June 2016
Design Letters; aan de fles!
Wij zijn al jaren fan van de prachtige items van het Deense design merk Design Letters. Dus toen CozyKidz destijds begon was het ook een van de merken die we direct toe wilden voegen aan de shop; zo geschiedde. De stylish design melamine items zorgen ervoor dat je ook samen met je kinderen aan een mooi gedekte tafel kan zitten. En ze hebben weer een fantastisch nieuw item aan de collectie toegevoegd!
Cadeautips / 25 June 2016
LuckyBoySunday newzzz!
Vanaf het moment dat we het merk LuckyBoySunday voor het eerst zagen wisten we; dit moeten we in onze webshop hebben! Dus als een van de eerste webshops begonnen we met de verkoop van de prachtige gebreide poppen, het enige nadeel? Ze zijn een beetje prijzig in de ogen van vooral manlief. Maar de kwaliteit trekt de meeste stylish koppels toch over de streep. Nu is er goed nieuws voor de twijfelaars want dit Deense merk heeft de collectie flink uitgebreid met items die een stukje vriendelijker zijn voor de portemonnee. Wij zijn er als superfans uiteraard weer als de kippen bij en de showroom puilt uit van alle schattige nieuwe versies van oude bekenden en de allernieuwste cuties.
Cadeautips / 12 June 2016
Toys for boys; autobaan!
Behalve de prachtige kili bedjes heeft het Scandinavische merk Sebra ook geweldige andere items; prachtige poppenbedjes, gebreide dieren en deze te gekke autobaan om zelf in elkaar te zetten. Het helpt jouw kleine ingenieur in spe om logisch te denken en te coördineren. En het is natuurlijk gewoon superleuk, auto’s en een eigen (race)autobaan. Vrooooooooom!
Cadeautips / 06 May 2016
Dag 8: Design Letters superset!
Stylish aan tafel met kinderen; het kan dankzij de prachtige items van Design Letters. Het tijdloze ontwerp van het lettertype dat Arne Jacobsen uit 1937 is door zijn kleinzoon Tobias op melamine kinderservies gezet et voila; een nieuwe klassieker is geboren. Een ideaal cadeau en dankzij de deksel die er sinds dit jaar bij is gekomen is de beker ook al heel snel te gebruiken door je kleintje! Dubbel fijn deze set; jij hebt een designklassieker op tafel staan en je kind leert direct het alfabet!

Sinds dit voorjaar heeft Design letters nog een geweldig nieuw product op de markt gebracht; een wondermooi boek om de belangrijkste mijlpalen uit het leven van jouw baby bij te houden. Baby’s first book. Geen tekeningen die binnen een paar jaar alweer oubollig en achterhaald zijn maar wel het tijdloze en klassieke design van dit Deense merk. En het toffe is dat je dit hele pakket t.w.v. ruim 120 euro kan winnen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »