Cozykidz is t/m 6 juli op vakantie, dus vanaf 7 juli versturen wij je pakketjes weer.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk in overleg geleverd. Om je te bedanken voor je geduld krijg je met de code "vakantie22" 15% korting. Niet geldig op meubels en behang.
Happy Holiday!
Babykamer / 23 December 2021
Senger warmteknuffels, zien er niet alleen leuk uit, zijn ook nog eens heel praktisch!
Ken je het Duitse merk Senger Naturwelt al? Lees dan zeker deze blog. In deze blog vind je informatie over Senger en welke gave knuffels CozyKidz van dit merk verkoopt. Als je ook ervaring hebt met de Senger knuffels, laat dan zeker even een berichtje onder deze blog achter. Veel moeders zijn erg benieuwd naar reviews van de warmteknuffels.

Senger Naturwelt gans en zijn vriendjes

Wie kent de Senger gans niet? Je hebt hem vast weleens voorbij zien komen op internet, in een tijdschrift of bij een vriendin. Eerlijk is eerlijk, wij snappen wel waarom de Senger ganzen en overigens ook de andere prachtige (warmte) knuffels zo enorm gewild zijn. De knuffels zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn ook nog eens heel fijn te gebruiken als warmtekussen.

Senger gans

Fijn voor mama als ze zwanger is en straks ook fijn als de kleine er is, ze hebben nog wel eens last van krampjes. En dan is zo’n heerlijke knuffel die verwarmd kan worden heel fijn.

Senger Naturwelt is een Duits merk en de knuffels worden met de handgemaakt van duurzame materialen. En de materialen waar de Senger knuffels van gemaakt worden, worden zoveel als mogelijk uit Duitsland gehaald. De schapenwol komt bijvoorbeeld uit de Eifel en de kersenpitten en de speltpitten komen uit de Duitse Alpen. Alle materialen zijn 100% vegan. Dus naast dat je een leuke knuffel in huis haalt, haal je ook nog eens een heel verantwoorde knuffel in huis.

CozyKidz verkoopt een groot assortiment aan Senger producten. We verkopen de klassieke warmteknuffels, de grote zijn gevuld met speltkorrels en de kleine met kersenpitten. Bij beide knuffels kun je het zakje uit de knuffel halen en opwarmen in een oven, 10 minuten op 75/80 graden. Je kunt het zakje uiteraard ook op de verwarming leggen.

Een leuke tip? Maak elke maand een foto van je baby naast het knuffeldier en zie hoe je baby'tje groeit. Erg leuk om later terug te zien en supertof om later aan je zoon of dochter te laten zien. Pas dan zien ze hoe klein ze zijn geweest. Dan is het uiteraard wel zo leuk om de grote knuffel te kopen.

Zelf heb ik 2 kindjes, en voor mijn jongste (nu 1) heb ik vorig jaar zelfs 2 knuffels van Senger gekocht. 1 grote gans, die je echt heel goed kan verwarmen in de oven en echt goed warm aanvoelt. Helaas mocht het niet baten bij het wegblijven van de krampjes van mijn jongste zoontje, maar het gevoel dat je iets warms op het maagje kunt leggen is wel heel erg fijn. En, voor de babykamer kocht ik een floppy animal van Senger. Staat zo leuk, op een kast of op een commode.

 

Wil je meer weten over de Senger knuffels? Stuur ons dan een mail of bel ons. 

 

Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »