In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!
Babykamer / 25 May 2017
Nieuws van Oliver Furniture!
In de jungle van het aanbod van kinderkamer meubels die online aangeboden worden is het soms moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Maar daar zijn wij voor! Mooi en tijdloos design in combinatie met kwaliteit en duurzaamheid blijft uiteindelijk de beste combinatie. Ondanks de vele imitaties die misschien iets zachter voor de portemonnee zijn zien wij liever kwaliteit en origineel design staan in de showroom en uiteindelijk in jouw babykamer of kinderkamer. En een van onze favoriete merken – Oliver Furniture – heeft weer een aantal beauties toegevoegd aan hun wood collection. En omdat onze klanten graag mooie spullen laten zien staat de nieuwste 6 laden commode ook direct bij ons in de showroom!
Babykamer / 04 May 2017
Scandi design love: Loullou
Verfijnd. Dat is de beste omschrijving die we kunnen bedenken voor dit prachtige merk uit Denemarken. Laerke Rune, een designer (afgestudeerd aan de Royal Danisch Academy of Fine Arts, School of Architecture) uit Kopenhagen werd vader van een prachtige dochter en stopte al zijn energie en talent in het ontwikkelen van perfect speelgoed voor haar en zo is het merk Loullou geboren. Genaamd naar de eerste woordjes van zijn kleine meisje.
Babykamer / 30 April 2017
Babycare parel; ALMA
Goede skincare is echt cruciaal. Het is tenslotte ons grootste orgaan, daar moeten we goed voor zorgen. Zelf heb ik een fortuin op het badkamermeubel staan en omdat mijn kinderen niet achter kunnen blijven ben ik altijd op zoek naar het beste voor hun huid. Voor ons zijn een aantal dingen superbelangrijk; geen gebruik van onnodige chemicalien, de beste ingredienten en daarnaast is het ook fijn als het een beetje classy staat in de badkamer. Het staat tenslotte naast mijn fortuin aan Chanel. En ik heb goed nieuws; we hebben weer een parel gevonden qua baby skincare die aan alle bovenstaande eisen voldoet…..
Babykamer / 25 April 2017
New in: Konges Sløjd
Een nieuw merk bij CozyKidz; we are proud to present Konges Sløjd. Dit geweldig mooie merk bestaat – net als CozyKidz – sinds 2014. De Deense ontwerper Emilie Konge Briendal creeerde met Konges Sløjd een een wereld voor de allerkleinsten met de geweldige Scandinavische look en feel van minimalisme en stijlvol design. Duurzaamheid is enorm belangrijk voor dit merk, alle producten zijn gemaakt van organisch katoen zodat je je kinderen veilig in de zachtste stoffen kan wikkelen maar de katoenboeren tegelijkertijd ook een gezonde werkomgeving hebben. En daar slapen we allemaal beter van, toch?
Babykamer / 08 July 2016
Milk & Co. – het beste voor je baby!
Bij CozyKidz houden we enorm van badderen en daarom zijn we altijd op zoek naar de beste producten voor een waterballet met pret (en alles wat daarna komt) met onze kinderen. Helaas is het zo dat veel merken die producten voor kinderen op de markt brengen het niet al te nauw nemen met chemische toevoegingen of het gebruik van palmolie. En van geen van deze twee ingredienten worden wij blij. Maar gelukkig zijn er inmiddels een aantal merken die onze zorgen delen, zoals Milk & Co. Zij maakten een babylijn waar we verliefd op zijn, en wel om deze redenen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »