In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!
Op pad / 16 January 2017
Kamperen voor luxedieren
Als dochter van echte buitenmensen bracht ik iedere vakantie door op de favoriete camping van mijn ouders in Luxemburg. Een behoorlijk primitieve camping, we sliepen met zijn 5-en in onze kleine caravan en hadden geen eigen douche, maar dat kon me als kind niks schelen. Iedere dag was het feest en we genoten van alle tijd buiten. En die fijne herinnering aan mijn jeugd wilde ik onze kinderen ook meegeven, maar dan met iets meer uhm, hoe zeg ik dat – comfort. Waar eindig je dan als luxepaard dat toch op een mooi kampeeravontuur wil met het gezin?
Op pad / 11 October 2016
CozyKidz lovezzz Mazda the sequel
Afgelopen zomer kreeg ik het aanbod om een weekje met het paradepaardje van Mazda rond te rijden; de MX-5. Mijn avonturen met die powerbabe vind je hier. En tijdens die heerlijke week in augustus nestelde het idee van een nieuwe auto zich in mijn hoofd. Toen we ooit CozyKidz besloten te beginnen verkocht ik mijn met bloed zweet en tranen bij elkaar verdiende BMW familie auto om aan startkapitaal te komen en inmiddels was ik best gewend geraakt aan mijn oude golfje cabrio. Totdat ik een nieuwe auto mee kreeg van onze vrienden bij Mazda….

Het idee groeide snel in mijn brein en al bij het terugbrengen van de MX-5 stond ik in de Mazda showroom te loeren. Welke moest het dan worden; de CX-3 als echte momcar of toch maar de grote familieauto de CX-5? Of was dat too much? Maar na wat rekenwerk en old fashioned mezelf iets aanpraten was het besluit genomen…
Op pad / 18 August 2016
CozyKidz lovezzz Mazda!
Toen ik gevraagd werd of ik een weekje met een splinternieuwe Mazda MX-5 wilde touren hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken. De iconische roadster van dit Japanse merk is echt een klassieker, en het vierde generatie model dat sinds vorig jaar in Nederland verkrijgbaar is echt een sight for sore eyes. Dus of ik daar even een paar dagen de blits mee wilde maken?

Ehhhh ja graag!

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »
← Return to the back office    CozyKidz is closed due to a take over After the 1st of july the new owners will open shop again. Hide